Antoniuse Moeetendus on kindlasti üks erilisemaid moeüritusi Tartus. Kahjuks ei ole mul varasemalt olnud võimalik sellest osa saada. Sel aastal sain meeskonnalt kirja, et mind on ootamas kaks kutset ja kas mulle võiks selle ürituse külastamine huvi pakkuda. Loomulikult olin kohe nõus ja olen enam kui rahul, et kutsed realiseerisin. Üritus oli väga omanäoline, esindatud oli paljude heade disainerite looming nii Eestist kui ka Lätist, mille seast leidsin nii mõnegi lemmiku ka enda jaoks. Kindlasti olen kohal ka järgmisel aastal!

Kohapeal tegin ka mõned pildid, et jagada teiega enda lemmik kollektsioone ja killukest sellest põnevast õhtust.


ALTON- "Arena"

BLACKBAG- "SS17 COLLECTION"

ARRO&XAOS- "Palavik" / "Fever"

EVIJA ŠAITERE- "404"

RAILI NÕLVAK- "A/W - 17/18


RELAX BABY BE COOL- "The Empire State Of Mind"

KATI STIMMER- "Leading light"

2NJORTH- "A/W- 17/18"

HERTTA- "Kivilind" 

LAYK- "I´m only happy when it rains"


Post a Comment

Instagram