Paar päeva tagasi tõi kuller mulle selle imelise Grafea seljakoti. Ma olen nii-nii rahul, see on lihtsalt imeline. Olen juba mitu mitu aastat ideaalset valget seljakotti otsinud ja see on kõik, mida soovisin. Enamik, mida näinud olen, on olnud liiga "lödid". Otsisin just sellist, mis oleks korralikult vormis ja kvaliteetsest nahast. Lõpuks siis leidsin selle brändi läbi Instagrami täiesti juhuslikult. Otsingu alt pakub Instagram igasuguseid erinevaid inimesi/brände, keda jälgima hakata ja sealt ma Grafea lehe leidsingi ja hakkasin neid kohe edasi uurima. Hind oli küll üsna krõbe, kuid neil on praegu kodulehel ka erinevatel kottidel soodushinnad, seega tasub uudistama minna. Kott on igati oma raha väärt, mugav, nahast, hoiab nii ideaalselt oma kuju ja on ka üsna mahukas. Mina olen oma valikuga väga rahul! Kes veel ei tea, siis esmaspäeval lähen ma Londonisse oma kallile sõbrannale Cherilile külla ja kott tuleb minuga sinna kaasa. Siis näete seda kindlasti ka outfiti piltidel :)Post a Comment

Instagram