Tahtsin teile esitleda oma uut Moschino kollektsiioni liiget. Tegelikult olen ma üsna kindel, et ma rohkem Moschino kotte ei osta ning tahaksin järgmisena proovida ikka midagi uut ja huvitavat. :)
Ilmselgelt olen ma sellesse kotti armunud. Mul ripub see kodus stange küljes ja ma koguaeg vaatan seda ja sõna otseses mõttes nunnutan. 
Tegelikult jäi see mul silma juba siis, kui seljakotti ostsin, aga jätsin selle tol hetkel siiski veel riiulile. Hiljuti aga sattusin uuesti Kaubamaija ja nägin, et see oli Sah´i raames soodushinnaga ning ma ei suutnudki seda enam riiulile tagasi panna. Ja siin ta siis nüüd on...


I would like to present to you the addition to my Moschino collection! To be fair I am sure I will not be purchasing any more Moschino bags as I would like to try something new and different. That being said, however, I am in love with this bag! I find myself to just looking at it while I'm at home and falling in love all over again. It caught my eye when I was buying my backpack but at the time I decided not to get it. However, on my recent trip to Kaubamaja during sales and seeing the bag had been discounted I could not put it down after picking it up and here she is now!Post a Comment

Instagram