Lõpuks ometi jõuab minu sünnipäeva postitus blogisse! Täiesti kohutav, kuidas aeg lendab mitte midagi tehes! Teglikult olen ma üritanud hea ema olla ja iga ilusa ilmaga Olivia õue viia. Ei taha neid mõnusaid suveilmasid toas passides mööda lasta. 
Lisaks on mul olnud ka päris mitmeid pildistamisi ning peale väsitavat piltide sorteerimist ja töötlemist ei ole lihtsalt enam olnud jõudu, et blogisse midagi postitama hakata. Ma ei kujuta ette kuidas te lastega fashionistad seda suudate!
Ilmselgelt ma ei ole superema, aga ma annan endast parima! :D

Aga suundume nüüd siis minu ideaalse õhtu juurde. 6 juuli sain ma 25-aastaseks- uhh, pool 50-st?!  Kõigepealt suundusime naistega väiksele fotosessioonile, millega vähemalt mina jäin küll väga rahule. Suured tänud veelkord minu imelisele Hannale!
Minge kindlasti kõik tema juurde pildistama, nii andekas ja üli armas neiu. 
Hiljem suundusime Meat Marketisse sööma. See oli minu 
esimene õhtusöök seal. Toiduga jäin ma väga rahule, aga kahjuks andis teenindus natuke soovida. . Üldmulje sellest kohast jäi siiski hea.
Kokkuvõttes oli minu sünnipäev lihtsalt üli lõbus ja meeldejääv- suuresti tänu võrratule seltskonnale. Suur aitäh naised, et mul olemas olete!Ja suured suured tänud minu kallile sõbrannale Evelinile kes mind jälle ilusaks tegi. 
Tema facebooki lehele saate SIIT!


Ja varsti varsti on tulemas ka üks giveaway, seega- stay tuned! 

Post a Comment

Instagram