Kuna õige pea on kätte jõudmas jõulud, mõtlesin jagada teiega enda tagasihoidlikku kingituste soovinimekirja. Loodetavasti juhtub seda imekombel nägema ka minu salajane jõuluvana. 
Olen juba väga pikalt tahtnud endale isiklikku Instax kaamerat. See on mõnusalt väike, kerge ja mugav välja minnes kotti pista- ideaalne kaaslane ka reisil! Ja loomulikult kuulub nimekirja see lihtne kuid kõigega sobiv Daniel Wellingtoni kell. Seda sooviksin ma siit nimekirjast vist tõesti kõige rohkem. Mul on küll olemas kuldse raamiga DW kell, aga minu aksessuaare peab täiendama ka see hõbedane musta rihmaga iludus! Enamuse ajast kannan ma siiski hõbedaste detailidega asju ning kulda ja hõbedat koos kanda mulle isiklikult ei meeldi. 
Kolmandaks asjaks on see lihtne jalapeal meigipeegel. Ja loomulikult ka need Mason Jar kruusid. Nendest ei ole ma veel siiani üle saanud, ning ma lihtsalt pean need endale saama! Nad on korraga nii vinge välimusega kui ka toredad ja mugavad, et näiteks külalistele smuutit või muid jooke serveerida.

Seda Anthropologie kruusi vaatasin ma juba eelmisel aastal, kui see oli kuldsete detailidega, aga kahjuks jäin selles ilma. Nüüd on võimalus samasugune kruus soetada endale ka musta ja valgega. See on minu jaoks isegi veel parem, kuna ma olen musta-valge kombinatsiooni jäägitu austaja :)


smile emoticoOlen juba väga pikalt tahtnud endale isiklikku Instax kaamerat. See on mõnusalt väike, kerge ja mugav välja minnes kotti pista- ideaalne kaaslane ka reisil!Ja loomulikult kuulub nimekirja see lihtne kuid kõigega sobiv Daniel Wellingtoni kell. Seda sooviksin ma siit nimekirjast vist tõesti kõige rohkem. Mul on küll olemas kuldse raamiga DW kell, aga minu aksessuaare peab täiendama ka see hõbedane musta rihmaga iludus! Enamuse ajast kannan ma siiski hõbedaste detailidega asju ning kulda ja hõbedat koos kanda mulle isiklikult ei meeldi

Post a Comment

Instagram