Need kaks toodet on hetkel minu wishlisti esiotsas! Kui ma esimest korda seda jakki COVU instagrami lehel nägin, olin täiesti sõnatu ja nüüd nähes seda teist korda Kristjaanal seljas, teadsin,et see jakk peab jõudma ka minu garderoobi. 
Just need punaste triipudega Adidas Superstarid on samuti olnud minu wishlistis päris pikka aega, kuid esiotsa jõudsid nad alles siis, kui jõudsin eelpool mainitud jaki osas kindlale otsusele. Nad lihtsalt sobivad nii imeliselt hästi kokku ja minu garderoob vajab hädasti natuke värvi!
Mul on tunne, et just punane on see värv mis on leidnud oma tee minu südamesse, õigemini siis riidekappi.Kuna mõlemad tooted on üsna krõbeda hinnaga, siis pean natuke säästma, või siis oma salajasele jõuluvanale lootma jääma. Sest jõulud pole ju enam kaugel :)These two items are currently at the top of my wishlist. When I first saw this jacket on COVU's Instagram page I was left competely speechless and now that I've seen Kristjaana wearing it I knew that this jacket has to make its way to my wardrobe.
Another item that's been in my wishlist for quite some time are these White & Red Adidas Superstar Trainers. And now that I've found this jacket I definitely know that I want them. They would compliment each other perfectly and my wardrobe so desperately needs colour. I think red is just the colour to have found its way to my heart and into my wardrobe. Since both of these items are quite pricey I have to save quite a bit or just hope for secret santa cause Christmas is just around the corner :)
1 comment

Instagram