Sain Vestige Verdant'ilt juba päris tükk aega tagasi sellise toreda kingituse. Kes on vähegi ilumaailmaga kursis, need kindlasti teavad nende toodete kohta juba väga palju ja pikalt ma neid tutvustama ei hakka, vaid kirjeldan enda kogemust. Olen nüüd päris pikalt mõlemat toodet kasutanud ja ma olen üli rahul. Olin nende mõlema kohta lugenud ka arvustusi erinevatest blogidest, kuid siiski olin üsna skeptiline. Kuna mul on väga rasune ja probleemne nahk, siis olin skeptiline just õli suhte, et kas tõesti ka minu rasuse naha suudab see pehmeks muuta!? Õli üllatas mind positiivselt, tõesti super toode. Imendub väga ilusti ka rasusel nahal ja ei muuda seda rasvaseks. Õlil on ka väga meeldiv lõhn ja õrn koostis, mistõttu olen tihti kreemi asemel just seda kasutanud. Maski kohta ei ole mul samuti ühtegi halba sõna öelda, välja arvatud see, et kraanikauss nägi pärast päris kohutav välja.
Juba peale esimest kasutamist oli nahk palju puhtam, pehmem ja poorid samuti puhtad!
Vestige Verdant näomask ja õli on igati oma hinda väärt, soovitan soojalt kõigil see kulutus teha ja mõlemad tooted ära proovida!
Maski ja õli leiate Vestige Verdant'i kodulehelt.
 

1 comment

  1. Mina ei kujuta oma elu ilma selle maskita ette. Ma kasutan seda nädalas korra või kaks. Mul on pooriline nahk ja see tõmbab kõik poorid nagu tolmuilmejaga puhtaks. Kuna ma käin aegajalt kosmeetikus mehaanilises näopuhastuses, siis nüüd käin seal harvem, sest süsteemne maskitamine on andnud oma tulemuse - kui tsiteerida minu kosmeetikut. Seega oled igati väärt toote leidnud :)

    ReplyDelete

Instagram