Üle pika aja sattusin jälle blogipositust tegema! Ühes eelnevas postituses lubasin suure suuga, et nüüd hakkan tihedamalt postitusi tegema. Rääkisin teile ka, et minu elus on toimunud palju uusi ja huvitavaid sündmusi. Üks nendest suurtest muutustest, mida ma teiega jagada tahan, on beebiootele jäämine ja varsti hakkate minust suure kõhuga outfiti pilte nägema. Jee!
 
Üks põhjuseid miks ma pole outfiti postitusi teinud ongi see, et olen beebiootel ja paljud riided ei lähe enam selga, käin ringi püksid eest lahti :D Vaikselt olen üritanud leida sobivaid riideid aga enamus rasedate riideid ei ole paraku minu maitsele. Kõik näevad sellised välja nagu oleksin 30 ja saaksin lapse. Ka rasedana tahaksin ikka stiilne välja näha! Luban teile, et postitused laste teemadele üle ei lähe, blogi jääb moeblogiks edasi :)
 
TURBLISS GIVEAWAY WINNER-
Piia Õunpuu pounpuu@gmail.com :)
 
  

9 comments

 1. Oi mis vahva uudis! Palju õnne teie pisikesele perele! (:

  ReplyDelete
 2. Nii tore uudis, palju õnne! :)

  ReplyDelete
 3. Minu jaoks lausa kaks toredat uudist koos! Palju õnne sulle, loomulikult!
  -P.
  My blog: BOWTIE DIARY

  ReplyDelete
 4. Palju õnne ka meiepoolt! Kui küsida tohib, millal sul tähtaeg on?

  Tean täpselt mida tunned riiete koha pealt - see pole üldse nii kerge kui tundub. Aga ise olen siiani ostnud ainult rasedatele mõeldud teksased H&M-st ning ülejäänud riided tavaosakonnast :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suur aitäh :)
   Hetke seisuga on 5 november. Ma praegu loodan,et leian Londonist midagi selga aga kui mitte siis pean ka Tallinnas H&Mi külastama

   Delete
 5. Oi kui lahe uudis!!!!!!!! Suured kallid-paid siit minu poolt!!!! Kui koju tulen siis vast trehvame!! (K) (L)

  ReplyDelete
 6. Oi kui lahe uudis!!!!!!!! Suured kallid-paid siit minu poolt!!!! Kui koju tulen siis vast trehvame!! (K) (L)

  ReplyDelete
 7. Oi kui lahe uudis!!!!!!!! Suured kallid-paid siit minu poolt!!!! Kui koju tulen siis vast trehvame!! (K) (L)

  ReplyDelete

Instagram