Pean järjekordselt teie ees vabandama, et olen blogist nii pikalt eemal olnud. Eelmisest postitusest võisite lugeda, et olen vahepeal kolinud uude suuremasse korterisse. Kolimine on üks tõsiselt tüütu tegevus, mis ei taha kuidagi lõpule jõuda. Täiesti kohutav, kui palju aega kulub kastide lahti pakkimisele- mõned on siiani avamata toa nurgas. Kuna korter on veel remontimata ja meie peame sellega põhimõtteliselt nullist alustama, siis pole hetkel aega täielikult blogimisele pühenduda. Olen omadega täiesti remondi ja sisustuselementide lainel! Loodan, et te ei pane pahaks, kui mõned postitused tulevad seoses remondi ja sisustamisega. Ka järgnev postitus on ühest minu "must have" sisustuselemendist.

 
 Minu silmis on see nii ideaalne kaunistus ükskõik millise ruumi kaunistamiseks. Kuna meie kodu tuleb "Scandinavian & Industrial" stiilis, siis see sobiks nii hästi kaunistama meie elutoa või magamistoa seina! Eesti sisustuspoodides ma kahjuks sellist toredad asja veel märganud ei ole, küll aga leidsin mõned variandid ebayst, tellida saab siit ja siit.

2 comments

  1. Mulle ka need väga meeldivad :) Eriti viimane! See on ohtlik postitus, selline tegelane võib mul varsti seinal olla ja siis on see kõik Sinu süü :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Võtan rõõmuga süü enda peale :D

      Delete

Instagram