Väga-väga vabandan teie ees, et ei ole nii pikalt ühtegi postitust teinud! Detsembri kuu on minu jaoks ja ilmselt ka teie jaoks väga kiire aeg olnud. Kuna ma tegelen enda põhitöö kõrvalt ka fotograafiaga, siis enamuse vabast ajast kulutan ma sellele. Eriti palju on mul olnud tööd detsembris, mil paljud kliendid soovivad jõuludeks ilusaid pilte saada- sinna minu aeg läkski. Ei jõudnud isegi ühtegi outfiti pilti teha, täiesti kohutav. Kõik vabad päevad töötlesin pilte või siis otsisin jõulukingitusi. Aga kuna fotograafia mulle väga meeldib, siis ma pigem naudin seda ajaviidet ja mingi tüli see minu jaoks ei ole.
Aga lähme nüüd siis üle jõulukingituste
peale. Sellel aastal ma väga palju kingitusi ei teinud, näiteks mehega ei teinud teineteisele üldse kingitusi, kuna ostsime suurema korteri ja see ongi meile juba väga suur kingitus. Vanematelt sain väga hea kingituse, kvaliteetsed kõrvaklapid, mille üle olen ma väga õnnelik. Kuna ma ei saa neid pisikesi kõrvaklappe kanda, aga muusikat ma väga armastan kuulata ja veel eriti nii kvaliteetsetest kõrvaklappidest. Saime veel ka mõned vajalikud tarbeasjad uude korterisse, palju kommi ja ka mõned nahahooldus tooted, mida ma üles pildistama ei hakanud!

Kuidas teie jõulud möödusid?
 :)

 

Post a Comment

Instagram