Jacket- SecondHand/ Scarf- Lindex/ T-shirt- Lindex/ Jeans- Lindex/ Boots- ?
 
Lindexi kampsuni loosimise võitis Karoli Hainsoo (karoli.hainsooo@gmail.com)
Palju õnne, võtan sinuga ühendust!3 comments

 1. See jakk on äge, Greteli pildil jäi see kohe silma :)

  ReplyDelete
 2. Sul on lahedad outfitid, aga ma tükk aega mõtlesin, miks mulle tundub, et sa ei kanna neid välja. Vaatasin ühtpidi ja vaatasin teistpidi ja siis sain aru, et su soeng rikub kõik ära :( Mitte paha pärast, aga see lihtsalt on liiga tavaline su kõigi lahedate outfitide jaoks. Isegi tukk või lühemad juuksed vms teeks asja oluliselt paremaks.

  Päikest :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kui sa jälgiksid minu instagrami siis sa oleksid ilmselt juba märganud, et soengu osas on muudatuses toimunud ;) Olin ise sama meelt, et soeng oli minu jaoks liiga igav!

   Delete

Instagram