Hei kallid lugejad!

Eelmisel nädalal käisin Tallinnas sõbrannal külas ja loomulikult käisime ka poodides! Tallinnas on ainult üks pood kust ma tõesti iga kord midagi saan, ”Zara”!

Sain ühe lihtsa kuid samas erilise koti. Vaatasin seda poes vist viis korda ja siis ikka otsustasin,et pean selle ostma! Olen ostuga väga rahul.

 

Sain ka ühe musta jupsuit vms. Kui ma seda Zaras nägin siis ma ei kujutanud seda enda seljas üldse ette. Olen selliseid ka varem proovinud kuid kuna ma olen nii lühike siis näen nendes väga kummaline välja. Aga see oli seljas tõesti väga lahe, klassikalise musta kingaga lihtsalt SUPER! Kahjuks ei saanud sellest väga head pilti, kuid varsti näete seda mõnes minu outfiti postituses :)
Sain Zarast ka ühe valge pluusi aga selle pilti näete juba outfiti postituses :)


Õhtune outfit!


2 comments

Instagram