Ilusat teisipäeva teile kallid lugejad!
Kahjuks seekord hilines minu postitus ühe päeva võrra, kuna minu Ipad ei lasnud mingil põhjusel postitust avalikuks teha :/Täna saate teada mida kannab igapäevaselt enda käekotis vapustavalt kaunis noor ja andekas neiu Inna Kovaljova!


Tutvusta ennast ja enda stiili lühidalt- Olen Inna Kovaljova, 19 (peaaegu 20 :D) aastane neiu Tallinnast ning õpin hetkel Business and Managementi Inglismaal, University of Nottingham'is. Kuigu õpin ärijuhtimist, on mu suurimaks huviks siiski moemaailm ja tulevikus soovin sellega seotud olla. Suvel on hetkel võimalus minna paariks kuuks internima Londoni modelliagentuuri, mitte modellina, vaid modeling agenti positsioonile. Korraldada shoote, käia skautimas, organiseerida tüdrukute reise välismaale ning aidata kaasa London Fashion Weekil. Ma armastan reisimist, head muusikat, häid raamatuid ning riideid ja eriti kingi/kotte. Ning ei, ma ei ole hull šopahooolik, kes ostab kokku kõike, mis vähegi meeldib. Ma käin poodides suhteliselt harva ja ostan ainult seda, mis mulle t õ e s t i meeldib ja kui tean, et ei kahetse seda ostu. Seega mul ei ole 100 paari kingi ja 50 einevat kotti. Valin asju hoolikalt ja vahel investeerin suuremaid summasid, aga tean, et see asi on mul samas heas korras ka 10 aastat hiljem.
Ma kannan väga väga erinevaid outfitte. Kõik oleneb muidugi ka riigist, kus parasjagu asun. Eestis on mul koguaeg jalas vähematl 15cm kontsad, samas Inglismaal on mul kapis 6 paari erinevaid ketse ja ainult ühed kontsad väljas käimiseks. Vahepeal kannan äärmiselt classy riideid, samas vahepeal panen pähe oma lemmik HOMIES beanie, selga nahktagi ja jalga leopradi püksid + killer platvormid.


                                 
Milliste aksessuaaridega täiendad enda outfitte?
Oleneb. Enamasti kannan oma kella ja paar käevõru ning ühte pöidlasõrmust, mida ma ei võtagi kunagi ära. Viimasel ajal olen hakanud kandma rohkem peakatteid nt beanie'sid ja nokamütse. Või noh perfect nokamütsi mul veel ei ole, aga kohe kui eksamid läbi siis teen väikse tripi Londonisse ja loodan, et ehk leiab sealt midagi.

Kui suurt osa omab käekott sinu outfitist?
Ma ei lahku kodunt käekotita praktiliselt mitte kunagi. Käekott omad mu jaoks outfitis võrdväärset osa nagu kingad/pluus/püksid vms. Seega peab see alati ülejäänud outfitiga sobima. Ning mul on umbes 6 käekotti, mida kannan pidevalt.
Well, igapäevaselt kannan ma kaks kotti, sest mu 5+ kg õpikud on niivõrd rasked ja ühe kotiga hakkama saada on praktiliselt võimatu. Mu armas kott (mis on ka pildi peal) on niigi uskumatult tublisti vastu pidanud ja talle võiks mingi ausamba püsti panna haha. Aga päevadel kui ma otseselt raamatukokku ei torma, on mul kaasas mu läpakas, telefon, rahakott, meigikott (kus kannan puudrit ja mu lemmik huulepulka) ja nüüd kevadel ka päikseprillid. Seega mitte midagi erilist.


Kuna Innal puudub blogi siis saate täpsemalt lugeda temast siit ja tema tegemisi jägida Instagramis www.instagram.com/innakov


MUST HAVE kotid- Kõige rohkem soovin endale Celine Luggage Phantomit mingis eriti ilusas/suvises värvis. Vahepeal olid mul Celine'i kotid täiesti kopa ette visanud, sest need on lihtsalt igalpoool, aga kui sain esimest korda selle aasta kollektsiooni laivis näha ja katsuda, siis mu süda sulas all over again ja nüüd on mul see NR 1 wishlistis. 


 

Post a Comment

Instagram