Ilusat esmaspäeva teile kallid lugejad!

Täna saate teada mida kannab Marilin Kaareste igapäevaselt enda käekotis!
Marilini blogiga saate tutvuda siin http://all-aboutmypassions.blogspot.com/Tutvusta ennast ja enda stiili lühidalt:
Nimi on Marilin ja olen läbinisti Tallinna tüdruk. Armastan kauneid riideid ja kingi nagu ikka kõik naised. Kingaarmastus on hetkel kõige kaugemale arenenud. Stiil on mul täiesti ühest äärmusest teise. Täiesti naiselikkust kuni haaremipükste ja muu mitte nii naiselikuni. Lemmikud on kõikvõimalikud maksikleidid- ja seelikud.

Milliste aksessuaaridega täiendad enda outfitte?
Ma jumaldan sõrmuseid ja minu jaoks on see ka kõige lihtsam viis outfiti täiendamiseks. Nii et isegi, kui mul muid ehteid küljes ei ole, siis mõne sõrmuse leiab mu sõrmest kindlasti. Ja sallid. Effektne sall võib imesid teha.

Kui suurt osa omab käekott sinu outfitist?
Ma olen tegelikult üsna laisk käekottide kandja. Üsna tihti võib mind näha ringi lippamas vaid rahakott näpu vahel. Ma olen lihtsalt liiga laisk, et igapäevaselt asju ühest kotist teise tõsta ja mu hetke lemmik, leopardi Michael Korsi kott, päris kõigega ka ei sobi. Samas on just käekott see lihtne vahend, mis võib igavavõitu outfiti hetkega pilkupüüdvamaks muuta.

Kui palju on käekotte sinu garderoobis? 
Ma arvan, et neid on umbes 20ne ringis ja pildile tulid vaid valitud lemmikud. Minu jaoks on see täiesti piisav kogus või ehk isegi natuke liiga palju.

Sellised asjad leiduvad igapäevaselt Marilini käekotis:Minu kotist midagi väga põnevat või eriskummalist ei leia. Kõik on igapäevaselt vajalikud asjad nagu rahakott, telefon, võtmed jne. Suurt kaamerat ka päris igapäevaselt kaasas ei kanna aga kui sisetunne soovitab või on vaja endale blogisse pilte teha, siis tuleb ka tema kaasa.
MUST HAVE kotid- No eks ikka kõikide suur lemmik Celine on ka minu wishlistis ja klassikaline Louis Vuitton Neverfull.Post a Comment

Instagram