Ilusat esmaspäeva teile kallid lugejad!

Täna saate teada mida kannab Mari-Liis Suvi igapäevaselt enda käekotis!
Mari-Liisi blogiga saate tutvuda siin http://suvimariliis.blogspot.com/
Tutvusta ennast ja enda stiili lühidalt:
Olen 23-aastane Tallinna tüdruk, kes on siin sündinud ja kasvanud. Olen ilmselt teksapükste fanatt, neid ei ole kunagi liiga palju ning kui kappi koristades leian end mõttelt, et nüüd küll aitab, siis ikka leiavad teksad tee minuni. Mulle meeldib mugavus ja peamine, et end riietes hästi tunnen. Enesetunne on peamine!

Milliste aksessuaaridega täiendad enda outfitte?
Varasemalt pöörasin palju rõhku kõrvarõngastele, kuid juba pool aastat vahel ei kanna ma neid üldse. Talvel takerduvad need salli sisse kah, probleemid. Alati aga kannan vööd, vahel ka sall, käekell ning ilmselgelt ka kott.

Kui suurt osa omab käekott sinu outfitist?
Tööl ma ilmselgelt kotiga ringi ei patseeri, küll aga linna vahel. Minu kott peab olema äärmiselt mahukas, sest kannan selles trenniriideid ning mu vene keele õpik on A4 suuruses (hahaa). Minu jaoks on ka oluline, et kott sobiks riietega, mida kannan. Kui aga on minek õhtul linna peale, siis eelistan väikest kotti ning sellist, mida saab risti üle õla kanda.

Kui palju on käekotte sinu garderoobis?
Suuremaid ja väiksemaid kotte on kokku 27, millest kasutan umbes pooli.
Sellised asjad leiduvad igapäevaselt Mari-Liisi käekotis:MUST HAVE kotid- Suveks ideaalsed! Kõik kotid pärinevalt brändilt nimega Fiorelli, kaasaarvatud minu must maasiivsem kott ja rahakott. Olen Fiorelli fänn!Post a Comment

Instagram