Ilusat esmaspäeva teile kallid lugejad!
Täna saate uurida mida kannab Liisa Kushnir igapäevaselt enda käekotis!
Liisa blogiga saate tutvuda siin http://www.liisawho.com/Tutvusta ennast ja enda stiili lühidalt:
Kõige lühemalt võtaks oma loo kokku nii, et olen Liisa, 20 aastane, stilist (hetkel õpin seda ka Londonis) ja modell ning pean ka blogi www.liisawho.com .
Minu stiil on enamjaolt minimalistlik-släsh-boho-släsh-sportlik (mitte nii otseses mõttes trenniriided) ja lihtsatate lõigetega riided, samas meeldib mulle aksessuaaridega riietusele effekti anda. Muidugi, on ikkagi ka mul päevi, kus ma lähen uksest välja täiesti vastupidiselt eelnevalt kirjeldatule.


Milliste aksessuaaridega täiendad enda outfitte?
Hetkel olen ma väga sillas suure-pandlaga vöödest ja päikseprillidest.


Kui suurt osa omab käekott sinu outfitist?
Käekott omab päris suurt ja tähtsat osa, kuna suurem osa päevast rändan ma mööda kooli või/ja pildistamisi vms kohti ringi, siis on mu kott nagu Mary Poppinsil - põhjatu ja leidub kõike.


Kui palju on käekotte sinu garderoobis?
Seda on väga raske öelda, kuna jagan enda elu kahe riigi vahel.. Ehk umbes 30+ ?Sellised asjad leiduvad igapäevaselt Liisa käekotis:Kõige tavalisemal päeval rändan ringi 2 kotiga - üks on arvuti jaoks + teine natuke väiksem muudele asjadele.
Kotis on mul tavaliselt muidugi rahakott dokumentide ja kaartidega. Telefon, mis on minu jaoks täiesti asendamatu kaaslane. Chanel nude lipstick, mis on vaikselt juba signatuur huulepulgaks saanud. Christian Dior'i väike kompaktne peegel+huuleläige. Marc Jacobs eau so Fresh, mis on mu lemmik lõhn. Prillid, sest ma ei näe kaugele :(. Väike nätsupakk, igavuse peletamiseks. Kõrvaklapid(-kuulub ilmselgelt telefoni juurde), Londonis pikki vahemaid sõites on vahel vaja ennast välja lülitada muusikat kuulates. Kalendermärkmik + tavaline märkmik, hädavajalikud asjad, kuhu kiirelt kõik tähtsad asjad üles saab kirjutada ja joonistada. Oyster card, see on teine asi, milleta ma ukse poole isegi ei vaata. Ja võtmed, et pärast pikka päeva jälle kodu uksest sisse astuda.MUST have kotid - Hetkel oleks ma väga rõõmus Alexander Wang Cher Large Siamese Clutch'i ja 3.1 Phillip Lim Gold Pashli tote 'i üle :)


Post a Comment

Instagram