Ilusat esmaspäeva teile kallid lugejad!
Täna saate uurida mina kannab vapustavalt andekas Madli Tarjus igapäevaselt enda käekotis!


 
 
Tutvusta ennast ja enda stiili lühidalt: 
Olen moedisainer ja mul on oma ateljee-showroom Tallinnas Telliskivi loomelinnakus. (võid näiteks linkida mu FB lehe http://www.facebook.com/MadliTarjusFashion). Lisaks sellele olen ka moeblogija (jällegi võid näiteks linkida mu blogi http://madlitarjus.blogspot.com/ ) Nii, et võib öelda, et kogu mu elu keerleb moe ümber ja lisaks moe loomisele olen ma ka väga kirglik moe tarbija. Stiil on mul väga segane, ma kannan tohutult erinevaid asju, sest muidu mul hakkab lihtsalt igav. Mõni mõtleb, et tuulelipp, aga mina leian, et miks piirata ennast ühe kindla stiiliga!

Milliste aksessuaaridega täiendad enda outfitte? 
Põnevatega! Tegelikult usun üldiselt, et vähem on rohkem ja piirdun tihti stiilste ja pilkupüüdvate kingade-koti ja kellaga. Samas vahel lisan ka rohkem ehteid: kaelakeed/ käevõrud/ sõrmused/ kõrvarõngad jms. Aga kindlasti ei meeldi mulle selline over accessorized stiil, pigem ikka lasta ühel statemet ehtel särada. Samuti armastan ma ilusaid vöösid.

Kui suurt osa omab käekott sinu outfitist? 
Kindlasti suurt, see täiendab komplekti ja püüab pilku. Ilus käekott on nagu visiitkaart.

Kui palju on käekotte sinu garderoobis? 
Umbes 25 äkki… liiga vähe!Sellised asjad leiduvad igapäevaselt Madli käekotis:

 


Minu kotist leiab alati mu telefoni ja loomulikult ka rahakoti (mis mingil müstilisel põhjusel ununes pildil koti sisse J), auto-ja muud võtmed ning märkmiku. Ilutoodetest on mul alati käepärast Nivea universaalkreem mida võib kasutada nii varba- kui ka ninaotsal, sest meie kliima mõjub mu kuivale nahale päris halvasti ja miski ei aita paremini, kui see klassikaline tummine kreem. Lisaks sellele on mul alati kaasas kosmeetikakott põhiliste igapäevaste meigitoodetega ning mu lemmik Dr. Hauschka meigipalett, millel on eriti hea ja suur peegel ning loomulikult juuksehari. Ning alati on mul kotis ka valuvaigistid, sest ma olen kohutav peavalutaja. Ning lisaks kõigele sellele on seal veel mingi ports kaustu-pabereid, mida mul iga hetk vaja minna võib ning midagi kuhu heade ideede tekkimisel kohe sketšida saan.
MUST HAVE kotid-

 


 Post a Comment

Instagram